Az első találkozó egy Sugar Daddyvel: Túlélési útmutató

Oké, szóval megcsináltad. Lecsaptál egy potenciális Sugar Daddyre, és most jön az első randi. Izgulsz? Persze, hogy izgulsz. De ne aggódj, most mindent elmondunk, amit tudnod kell, hogy ne csak túléld, de urald is a helyzetet.

Helyszínválasztás: Nem, nem a lakása

Első szabály: mindig nyilvános helyen találkozz. Egy elegáns étterem? Tökéletes. A kedvenc kávézód? Inkább ne. Válassz olyan helyet, ami elég fancy ahhoz, hogy a Sugar Daddy elemében érezze magát, de elég nyilvános ahhoz, hogy biztonságban legyél.

Öltözködés: Classy, not trashy

Felejtsd el a miniruhákat meg a 15 centis tűsarkút. Egy elegáns, de nem túl hivalkodó outfit a nyerő. Gondolj Audrey Hepburnre a "Breakfast at Tiffany's"-ben. Az a cél, hogy úgy nézz ki, mintha oda születtél volna, ahova ő vinni akar.

Témák: Ne csak a pénzről beszélj

Igen, tudjuk, hogy főleg a pénz miatt vagy itt. De ha csak erről beszélsz, gyorsabban repülsz, mint egy rossz csekk. Mutasd meg, hogy érdekes személyiség vagy. Beszélj az érdeklődési köreidről, céljaidról. De figyelj oda rá is – a Sugar Daddyk imádnak magukról beszélni.

Határok: Húzd meg őket előre

Már az első találkozón tisztázd, mit vársz és mit nem. Nem akarsz szexet az első randin? Mondd meg. Csak platonic kapcsolatot akarsz? Tedd világossá. Jobb most tisztázni, mint később kínos helyzetbe kerülni.

Biztonság: Nem paranoiának hívják, hanem elővigyázatosságnak

- Mondd el egy megbízható barátnak, hova mész és kivel.

- Használj olyan app-ot, ami megosztja a helyzeted a barátaiddal.

- Sose hagyd őrizetlenül az italodat.

- Legyen B-terved a távozásra, ha a dolgok rosszul alakulnának.

Pénzügyek: Ne a first date-en

Igen, ez egy üzleti kapcsolat is. De az első randin még ne hozd fel a konkrét összegeket. Ha ő felhozza, nyugodtan beszélj róla, de ne te kezdeményezz.

Utókövetés: A ball is in your court

Ha jól sikerült a randi, ne várd, hogy ő írjon először. Egy kedves "Köszönöm az estét, remekül éreztem magam" üzenet csodákra képes. De ne legyél túl pushy – hagyd, hogy ő tegye meg a következő lépést.

Összegzés

Az első találkozó egy Sugar Daddyvel olyan, mint egy állásinterjú, csak jobb cuccokban és finomabb kaján. Légy magabiztos, óvatos és mindenek felett autentikus. Ha minden jól megy, ez lehet az első lépés egy izgalmas – és lukratív – kapcsolat felé.

Még mindig keresel tökéletes Sugar Daddyt az első randidhoz? Itt biztosan találsz egyet. De ne feledd: a cukor édes, de túl sok belőle fogfájást okoz!